Page 2 of 7

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-02-24 22:20:23
by Cyrax
Fixed, check updated sources/binaries

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-02-25 18:46:53
by LeopolD
yeah, OSP works now, demo browser in CPMA too, nice:)

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-03-07 20:25:25
by LeopolD
Another little thing: quake3e doesn't see my left side mouse button (G3), AUX1 in ioquake3. Would be awesome to get that working because I use it for run/walk.
I tried to set it from the in-game controls-menu, did not work.

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-03-08 14:28:53
by dibe
side buttons are not working bcuz /in_mouse -1?

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-03-08 16:42:26
by LeopolD
dibe wrote:side buttons are not working bcuz /in_mouse -1?

tried in_mouse 1, 0, -1
same result.

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-03-08 18:24:13
by dibe
after this you need to do in_restart i think, btw. -1 is the best. i had 1 but weapons shots randomly

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-03-08 21:12:38
by LeopolD
dibe wrote:after this you need to do in_restart i think, btw. -1 is the best. i had 1 but weapons shots randomly

Ye, I changed value, quit the game, checked the value and tried. Oh, I am on a Linux machine, Ubuntu 10.10 i386, may matter:P

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-03-11 13:46:01
by impulse
Hello, quake3e.exe seems works fine, but when I minimize window, gamma not changing, display is lighted like with regular quake, but with ioquake doesn't happen such thing. =(

added: windows 7 x64

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-03-11 19:37:00
by Cyrax
Well, at least MOUSE4-MOUSE5 working :)
Need to get mouse with aux. buttons somewhere :roll:
Win32 gamma bug fixed

Re: Quake3 1.32e

PostPosted: 2011-03-12 11:31:09
by LeopolD
Don't know if this is helpful, but the "xev" command gives:
ButtonPress event, serial 30, synthetic NO, window 0x3400001,
root 0xcd, subw 0x3400002, time 18112250, (51,47), root:(59,120),
state 0x0, button 8, same_screen YES

when I press that mouse button.